26.12.2015

Hervey Bay


Torstaina lennettiinkin jo Brisbaneen, about 1700 kilsaa itärannikkoa ylöspäin. Lentojen kanssa pääsi vähän säätämään Sydneyn tornadojen takia, ja peruuntuneen lennon takia meidän lähtö myöhästyi parilla tunnilla. Lähdettiin samantien ajamaan kohti Hervey Bayta, noin 70 000 asukkaan rantakaupunkia, jossa oli tarkoitus viettää seuraavat neljä yötä ennen valumista kohti etelää. 



Hervey Bay jäi mieleen melko uneliaana pikkukaupunkina - lomasesonki ei ollut vielä alkanut ja suurin osa ravintoloista ja muista liikkeistä sulki ovensa päivisin. Kivoja rantoja ja sileää hiekkaa siellä kuitenkin riitti ja säät osui kyllä meidän puolesta kohdilleen.


Vähän jäi hampaankoloon että ei sitten millään saatu onnistumaan reissua Fraser Islandille, mielettömältä vaikuttava saari vain puolen tunnin lauttamatkan päässä. :( Kyseinen saari on muun muassa maailman ainoa paikka jossa sademetsää kasvaa hietikolla, sekä maailman suurin hiekkasaari. Siellä olis päässyt bongailemaan vähän kaikkea kilpikonnista dingoihin ja meinaa vähän harmittaa että ei päästy käymään, mutta kai sitä pitää jotain jättää ens reissuunkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti