26.12.2015

Gold Coast ja Surfers Paradise


Hervey Baysta ajeltiin rannikkoa alaspäin kohti Gold Coastia, maailmankuulua biitsikeskittymää ja Australian kuudenneksi isointa kaupunkia. Joku taisi osuvasti luonnehtia kuvailla paikkaa Australian Kanariansaariksi, ja se kyllä melko lailla piti kutinsa. Turisteja, turisteja ja lisää turisteja joka puolella, rykelmä pilvenpiirtäjiä ja täpötäysiä rantoja. Ei ihan meidän suosikkipaikka tähän mennessä siis!


Muutama turisti pakkautu rannalle kuunteleen joululauluja!




Gold Coastilla käännettiinkin suosiolla hetkeksi lomavaihde kunnolla päälle ja syötiin ulkona, käytiin jopa tsekkaamassa Surfers Paradisen yöelämä ja lojuttiin rannalla. Päästiin vihdoin myös surffaamaan, kun mentiin kahden tunnin surffilessonille, ja sitä on kyllä on kyllä pakko päästä tekemään vielä uudestaankin! Meidän onneton toilailu oli kyllä vielä oikeasta surffaamisesta melko kaukana, ja taidettiin koko aikana päästä omin avuin seisomaan laudan päälle huikeat kaksi kertaa. :D Mun tapaturma-alttius on kasvanut tällä reissulla ihan uusiin sfääreihin ja onnistuin telomaan molemmat polvet, ja oltiin kumpikin melko jumissa seuraavana aamuna.




Turisteiltiin ja käytiin melomassa kajakilla pieni jokireitti McIntosh islandin ympäri ja kajakkienvuokraajamies kovasti lupaili että bongattaisiin ainakin rauskuja tai riikinkukkoja mutta missattiin kyllä molemmat. Hienoja maisemia silti!

Gold Coast oli kyllä yks niitä paikkoja jotka on melkein pakko käydä katsomassa, mutta takaisin ei kyllä ole mitään tarvetta päästä. Ihan hieno kokemus tääkin visiitti kuitenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti