13.1.2016

6 days to go

Sydneyvisiitille ei mahtunut mitään sen kummempaa, kunhan kierreltiin keskustaa, käytiin Manlyssa ja pidettiin muutama biitsipäivä. Ja tietty Coogee-Bondi -walk. :-) Manlysta me ei kumpikaan ihan hirveästi innostuttu, varsinkin sunnuntaina se oli toodella ruuhkainen ja täynnä. Lähes puoli-ilmainen ferrymatka oli kuitenkin aika jees, ja oli kyllä ihan kiva käydä jossain keskustan ulkopuolella tuon Coogeen lisäksi! Northern suburbseja olisi voinut koluta kyllä enemmänkin, saatiin suositukset muun muassa Freshwaterista, mutta aika loppui harmillisesti kesken.






Vikana iltana lähdettiin sitten pyörimään Harbour Bridgen ja oopperatalon kulmille, Coogeelta kun onneksi pääsi bussilla suoraan Circular Quayhun. Iltavalaistuksessa kyllä kumpikin pääsee kunnolla oikeuksiinsa, ja ovathan nämä melkoisia maamerkkejä ja must-see nähtävyyksiä Sydneyssä.





Sydneystä jatkettiin sitten junalla pariksi yöksi Blue mountainseille, Katoombaan, jossa ollaan tänään viimeistä päivää. Edessä olisi vielä mutka Sydneyn kautta, ja illalla napataankin jo yöjuna kohti meidän lempparisuurkaupunkia Melbournea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti